söndag 10 april 2011

Ett trykk - icke fyrkantiga kort

Detta kort gjorde jag till en utmaning i Ett trykk för evigheter sedan. Jag fick inget svar men vågade inte lägga ut den ifall den skulle komma med, sedan glömde jag den. Häromveckan fick jag vet att den hade kommit med i tidningen. Jag får bara leta upp vilket nummer det är så jag kan köpa det för det vill jag ju gärna se! Vet du vilket nummer det var får du gärna dela med dig av den informationen . :-)

Jag har inte använt någon speciell mall utan jag har bara skurit lite här och där tills det föll mitt öga i smaken.

Bakgrund: Jag har skrynklat ihop pappersnäsdukar och fäst dem på papper med dubbelhäftande tejp, sedan har jag sprejat på flera olika färger av distress blandat med pearl ex. Ja, alltid med pearl ex! När det är torrt duttade jag på distress stickles. Innersidan som skymtar är en gammal boksida som även det är distressat. Die cut-bården är utskuren i silkespapper som jag dränkt in med golvvax och distress. När det torkat blir det en härlig lyster.

Stämplar: Den vackra damen samt alfabetet kommer från Ma Vinci's Reliquary. Kvinnan är stämplat på OH-papper som jag fäst dubbelhäftande tejp på samt bladmetall i koppar. Alfabetet är stämplat på krympplast, jag har klippt ut dem, krympt dem och fäst bladmetall på baksidan.

Dekorationer: Gem, öljett och slaktat halsband, halvpärlor.1 kommentar:

Mikaela sa...

vilket läckert kort. Svårt att se hur du gjort. kan du förklara eller ge närbilder?