tisdag 12 augusti 2008

Hurra för mig!

Grattis på min födelsedag! Haha

Nu är jag hemma igen, har varit hemma några dagar.
Jag var 4 veckor vid kusten utanför Karlshamn. Det var ljuvligt med strålande sol, solvarma klippor och gnistrande hav och härliga promenadstråk och mycket fisk. Ingen dator, ingen TV vilket var en skön vila.

Några stämpelmotiv hade jag tagit med mig som jag satt och färglade. Jag orkade inte ta med mig hela kitet för att kunna göra kort. Jag vet aldrig på förhand vad jag kommer att använda och jag kan ju inte ta med mig allt! Katterna skulle ju också få plats! :-)

Och nu är jag så pysselsugen att jag inte riktigt vet var jag skall börja. Det är som att hjärnan är fullt av så många idéer att det proppar igen, härlig bild va! Och på tal om hjärnan måste jag dela med mig av en beskrivning jag läste en gång. Det var en som kände sig så förvirrad att hon förklarade det med att det känns som att någon hade tagit en mixer och kört ner den i hjärnan. Jaa, så kan det kännas ibland!

Nu skall jag återvända till mitt pyssel. Jag håller på att göra ett diamantbröllopskort, detta par har varit gifta i ofattbara 60 år!!! Jag måste ju bara göra världens finaste kort till dem!

3 kommentarer:

Sara - SaGam sa...

Väldigt mycket grattis på födelsedagen!

Inger sa...

Tack Sara! Det var gulligt av dig, vad glad jag blev av din hälsning! :)

Frida sa...

Nu skäms jag minsann... hade helt missat din födelsedag :(
Förlååååt!
ETT STORT VARMT GRATTIS I EFTERSKOTT!
Kramar i massor!