måndag 14 juli 2008

2 kort innan jag åker på semester.

Det har inte blivit många kort gjorda på sistone. Jag har mer donat med bakgrunder och korsord. Imorgon åker vi till landet och det skall bli skönt utan skärmar. Det finns varken TV eller dator vilket jag ser fram emot. Jag behöver vara utan datorn och sambon behöver vara utan TV:n...tycker jag i alla fall. Undrar om han håller med mig! ;-)
Trevlig sommar/semester på er alla!

Ett riktigt enkelt kort men jag blev ändå väldigt nöjd med det.
Pappret har jag marmorerat med rosa och grönt. Skar i mindre bitar och satte grön fotomatta bakom. Jag vet inte var stämpeln kramar kommer ifrån, någon som vet?

Bakgrunden är gjord med gesso och akrylfärg, jag har en liknande bakgrund tidigare i bloggen. Notpappret runt har jag sett på ett kort från duktiga Hanne från Norge, tyvärr har hon ingen blogg jag kan länka till. Notpappret har jag distressat (som vanligt).
Den vackra stämpeln kommer från Lil' Davis och är från Crillon 2 setet om jag inte missminner mig. Motivet är embossat. Som dekoration har jag fäst punchinella, ett gammalt bh-band, organzaband samt en aluminiumtag som jag har stansat in hej i samt alco inkat. Avslutade med tre plastpluttar.

3 kommentarer:

Evelina sa...

Oj vad läckra kort, blev väldigt förtjust i "kramar"-kortet. Tror förresten att stämpeln kommer från Kortmakaren, kan det stämma?

Tack för titten!

willow sa...

Ojojoj vad mycket snyggt du gör! Jag blev verkligen inspirerad. Ha det gott på semestern!!:-))

Linda sa...

Verkligen läckra kort!