måndag 19 december 2011

StampARTic

Den sista utmaningen för året bestod av att göra ett vintrigt födelsedagskort. Vintrigt tycker jag nog allt att det blev men texten syns inte så bra och det kanske inte framgår så tydligt att det är ett födelsedagskort. Men det är det alltså!

Our last challenge at StampARTic was to make a wintery birthday card. I think I managed to make it wintery but I'm not sure how much it looks as a birthday card.

Bakgrund: Jag har gnidit in cardstocken med silver rub n buff. Det turkosa pappret är gjort med dimensional pearls, härliga färger! Silverpappret är silvermetall som jag embossat och highlighat med rub n buff.

Background: I've put rub n buff, silver on the cardstock. The turquoise paper is made with dimensional pearls from ranger. The silver paper is metall leaf in silver that I embossed and put rub n buff on.

Stämplar: Blom/collagestämpeln kommer från Crafty Individuals och texten är från min egen platta. Det är svårt att se vad det står men texten lyder "vi slutar inte leka för att vi blir äldre, vi blir äldre för att vi slutar leka". Stämpel på pusselbiten tror jag kommer från Octoberstamps. Blommorna är embossade med tre olika färger.

Stamps: The flower/collage stamp is from Crafty Indiviuals and the text is from my own plate. The text is in Swedish and translated it means, " we don't stop play because we grow old, we grow older because we stop playing". The stamp on the puzzle piece is from Octoberstamps (I think!) The flowers are embossed in three different colours.

Dekorationer: Infärgad bandage, pearl ex infärgade blommor, halvpärlor, pärlor, band, charm.

Decorations: Coloured bandage, pearl ex sprayed flowers, half beads, beads, ribbon and charm.
4 kommentarer:

Mikaela sa...

Underbart frostiga färger!!

Victoria sa...

Hej Inger,

Jag har varit lite "skröplig" denna hösten o den kalla tiden på året kommer jag inte ut så mkt. Jag skall faktiskt erkänna att jag har GLÖMT att läsa din blogg men kom på det för en liten stund sedan. Slängde mej in på din alster-blogg och förundrades... (as always) och log. Det är så vackra alster att själen får sej en rejäl kick! Tack - det behövde jag verkligen inför jul.
Sen gick jag över till att läsa din "ordblogg" och känslorna tar överhanden. Otäcka krampanfall, akutentimmar och allt annat som du måst råka ut för. Jag lider med dej. Hoppas att det kom och nu aldrig mer kommer åter. Att det var en engångsgrej. (vad det än var!!)

Så läser jag lite om korkskruvslockar, kattunge och annat smått och gott....det var underbart. Tack för att du bjöd på dina ord och erfarenheter. Nu kommer jag hit igen snart och hoppas då att du kanske skriver om en jul som blev riktigt, riktigt bra. Önskar dej allt gott!
Kram
Fröken V

Angelica sa...

Blir alltid så glad när jag tittar in hos dej. Så mycket inspriration och så många coola, häftiga och vackra alster och titta på.
Ha det bra!

Hanne sa...

Dette var veldig lekkert!
Hanne