måndag 4 april 2011

StampARTic - söta motiv, kort 1

Denna gångens utmaning på StampARTic var att göra artsy kort med söta motiv. Ni kan väl tänka er att det var en utmaning för oss i gruppen!!

Men till min förvåning gick det lättare än vad jag trodde. Jag har inte använt dessa motiv på tja, flera år tror jag faktiskt så det var bra att de blev avdammade. Jag färglägger exempelvis aldrig numera. Jag har mycket att lära mig inom färgläggning men det var ändå roligt.

Bakgrund: Akvarellpapper där jag stämplat med en underbar stämpel från Stampers Anonymous med vattenkritor. Tyvärr har jag duttat så mycket med det så det inte syns men jag vet i alla fall vilken fin stämpel det är! :-)

Pappret längst bak är gjort med näsduk och akrylfärger. Pappret ovanpå som är rosa har jag gjort med stencil och lumierefärg. Hardware findings är namnet på den die jag stansat ut de bruna avlånga sakerna jag inte alls kommer ihåg namnet på just nu. Jag har duttat på distressfärg och strösslat på en blanding av svart och mahogany distress embossing och avslutat med lite kopparfärg.

Stämplar: Chokladstämpeln kommer från Penny Black och är färglagd med promarkers och vanliga färgpennor. Det går väldigt snabbt att måla med promarkers men jag gillar det inte alls. Den runda textestämpeln kommer från Aud design och är embossad med ljuvliga moonglow EP.

Dekorationer: Vellumpapper, fantasy fiber, halvpärlor och tyll fick också plats på kortet. Texten Alice Bizous är från en slips jag klippt isär.


1 kommentar:

Chris_P sa...

Superfräckt kort!! Kul att hitta någon i Malmö-området :o)