torsdag 4 mars 2010

Sketch maniac - utmaning

Dagens kort är gjord efter den som vanligt underbara skissen från Sketch Maniac. Jag blir alltid lika inspirerad av deras härliga skisser, detta är dock första gången jag har haft möjlighet att faktiskt göra ett kort. Men flera lär det bli, jag ser fram emot nästa veckas skiss!

Papper: Pappret längst bak är målat med Lumiere som jag sedan värmt, det ger härlig bubblig struktur. Nästa bakgrundspapper är gjord med en massa olika EP som jag strösslat på. Tyvärr kommer jag inte ihåg alla färger, jag hade velat veta vilket pulver det var som gav guldeffekten! Arket är sedan stämplat med spansk text, stämpel från Cornish Heritage Farms.

Motiv: Motivet med stämpel från Penny Black och sedan har jag fäst dubbelhäftande tejp och hällt över rosa minipärlor.

Dekos: Flourishen kommer ifrån Bosskut och är utstansad i färgad servett som jag hade liggande. Servetten blev över efter att ha dabbat av vätska från ett projekt med Caught in crystal där jag använder golvvax. Jag får nog experimentera lite mer med det för jag gillade den effekten!

Tyvärr var det svårt att fånga pärlor på bild, detta var den bästa bilden jag fick.

1 kommentar:

Connie sa...

Helt fantastisk bidrag, Inger!!! Og jeg har ikke ord på den utrolig lekre bakgrunnen din, hva har du gjort??? Fantastisk, lekkert og så utrolig kreativt!!!

Takk for at du deltar på skissene våre, og tusen takk for de hyggelige ordene!

Klem fra Connie