fredag 5 mars 2010

Gingersnap creations - lace and fibers

Ännu en utmaning från Gingersnap creations, denna gången med spets och fiber. Jag är inte helt nöjd med kortet men jag tror inte jag kan ändra på det utan att förstöra det så det får bli såhär. Äsch, det är ok!

Yet another challenge from Gingersnap creations, this time the challenge is lace and fibers. And as usual I interpret it my own way. I've made the background paper by putting lace, fibers, papers, punchinella and mesh on cardstock covered in gel medium. I then covered the whole thing with gesso. Lots of lace and fibers on this thing!

Papper
Bakgrundspappret är gjort genom att först täcka tjockt papper med gel medium sedan fästa olika bitar spets, papper, blommor, punchinella och spackelväv i det. När det hade torkat målade jag flera lager med gesso.

Stämpel
Jag har först stämplat med en skuggstämpel som jag så sällan använder. Det syns dock knappt att det är en stämpel, det ser ut som det är färgfläckar bara men jag gillar effekten. Lejonet kommer från Tim Holtz och är embossat i guld. Jag har sedan strösslat EP längs kanten.

Dekos
Jag har fäst spets på vänsterkanten med klamrar som jag har trätt på pärlor på. Pärlflossen är också målat med gesso. Jag har också trätt på pärlor på stammarna till rosorna.

5 kommentarer:

Chruss sa...

Underbart läckert Inger!!!
Stor KRAM!

Myran sa...

Fantastiskt snyggt!

Pernol sa...

Urläckert!!! Måste bara prova på gesso!

Trevlig helg!
kramis Pernilla

Gingersnap Stampers sa...

Truly stunning! The background is so creatively constructed! Thanks for playing the Gingersnap Creations Lace and Fiber Challenge!

Inger sa...

Ticktack!