tisdag 8 januari 2008

Grattiskort


Också detta är ett favoritkort - det var svårt att skiljas från det! Jag älskar färgerna på det.
Alco inkat papper, embossat med CB:s script och sedan duttade jag med stämpeldyna för att riktigt få fram skriften.Ett favoritkort.
Avocadonät under metalltejp och sedan alco inkad. Distressat bakgrundspapper. Utstansade bokstäver (Maddie Anne) ur OH papper och alco inkade. Pusselbitar även dem alco inkade.
Stämpeln - hmmm...oj, var kommer den ifrån tro...2 olika stämplar från PB. Det ena fastsatt med distanskuddar. Kapsyl utbankat och fastsatt. Ingen aning om vad det är för papper men tycker väldigt mycket om dem! Rosa och brunt är en annan favoritfärgkombination hos mig!En annan av mina första stämplar - Stampa rosa. Stämplat på fimolera och fastsatt på DCWV. Ville ha det enkelt. Brett satinband och blingbling.Detta kortet blev jag nöjd med. Jag vet att jag inte sålt det men det har ändå försvunnit från lådan så tydligen var det någon annan som också gillade det!
Noter och alfabet (Maddie Anne och Eliza) från qk. Den söta stämpel från PB.Ett grattis när underbara lilla Wilma kom till världen. Denna stämpeln från Posth Impressions är så fin. Egentligen finare än vad kortet visar!
Diamonds och tags från qk. Blingbling från Panduro, hjärtanet är från ett armband jag har slaktat.Ett kort till världens sötaste Douglas. Tyvärr mycket sent skickat, tur att mamma påminner :-).
Jag tycker verkligen om färgkombinationen lila och grönt!
I många år förstod jag verkligen inte hur grönt kunde vara en älsklingsfärg men som tur är så har jag ändrat mig
Bandet är fäst med klammer som jag har trätt pärlor på.
Jag vet inte var stämpeln kommer ifrån - någon annan som vet?Jag såg någon som hade använt kapsylringen på ett kort och föll handlöst för idén (kan det ha varit Petraso?) Raskt snodde jag den idén och pysslade ihop ett kort. Upplägget på detta kortet är också liftat men tyvärr kommer jag inte ihåg av vem.
Stämpeln är från ECG och jag tror pappret är ifrån Chatterbox.Tekniken här är stämpling på etiketter som sedan förts över på cardstock och sedan på kortet. Bakgrunden har jag distressat, alltså vätt papper en smula, skrynklat ihop det, veckla upp det igen, tjosan med stämpeldynor och stänk över vatten igen och låt torka. Jag är väldigt förtjust i att göra egna bakgrunder!
Stämpeln är från Panduro - en av de första stämplarna jag köpte!Mitt första kort med acetate & tissue tekniken. Jag tror att mottagaren tyckte om det för hon körde igång och lärde sig tekniken och gjorde en massa vackra kort. Note to myself - lär mig att länka till andra bloggar...
Stämpeln är från Reprint.

1 kommentar:

Elina sa...

Ja, mottagaren tyckte mycket om det.