tisdag 8 januari 2008

Fler kort!

Distressad bakgrund. Faux linen teknik med bakgrundsstämpel från Reprint och instrumentstämpel från Anita's. Det bruna bandet passar bättre ihop med papperna i verkligheten! Stjärnorna har fått en dutt stickles på sig för stjärnor skall väl glimma eller hur? :-)


Än en gång PB brushstroke stämpel. En slags spotlight kanske man kan kalla detta. Rött snäckskal fastsatt med brad. Lite rött blingbling. Gillar den rena lite asiatiska känslan över det!


Lite annan färgställning. Ninas söta kockfilur färglades med distresser, fick ett PP förkläde och rullögon (eller vad det nu heter!) Gjorde ett kuvert i vellum och stoppade i en tag. Blingbling och stickles.

Faux linen teknik. Det bakersta pappret är gjort genom att riva sönder notpapper och klistra fast dem på dubbelhäftande tejp och sedan distressat. Notch and die verktyget invigdes och jag har lindat pärlor runt tråden.Alco inkad bakgrund. Det bakersta pappret är embossat i CB med script och duttat med stämpeldyna för att framhöja. Det översta är stämplat med PB brushstroke - lily.


Acetate & tissue teknik. Stämpel - brushstroke från PB. Någon snurkelstämpel också, autumn leaves säkert.


Färgåtergivningen blev tyvärr inte helt bra. Färgerna passar bättre ihop i verkligheten!
Jag tror blomstämpeln är från ECG men kommer inte ihåg var texten kommer ifrån, kan det vara Inkywings...Målat med distresser i alla fall.


Detta kortet blev jag väldigt nöjd med, nästan synd att det försvann så snabbt! :-)
Distressat papper, båda stämplarna är från Panduro. Tror texten är Studio.

Ånyo ett kort med etiketter. Distressat papper, blingbling. Stämpeln kommer från Santa Rosa och är färglagd med hjälp av svamp och NQDTP.

Inte så bra färgåtergivning tyvärr. Kisekatten som ser ut att ligga så bekvämt kommer från PB. Pappret tror jag är från Panduro, noter/vellum. Målat med distresser, blingstenar, 3D-lack. Metro alfabete.


Inspiration från en norsk tjej som gjorde ett jättevackert kort. Cirklarna är gjorda med shapecutter. Grön vellum. Stämpel från ECG målat med distresser.

Inga kommentarer: