onsdag 2 november 2011

I all enkelhet

Denna gången har jag provat på en utmaning/tävling där enkelhet är ledordet. Hmmm...ingen lätt utmaning för mig alltså! Även om jag är nöjd med kortet tycker jag det saknas mycket!

Bakgrund: Det gröna längst bak är gjort med tekniken wrinkle free distress. Det lila är crepe papper som jag skrynklat ihop och fäst på papper med gel medium. Motivarket är infärgat med stazon och stämplat med versafine. Sedan har jag kladdat på gel medium, låtit det torka och målat med lumiere färger. Highlights även det med lumiere.

Background: The green paper is made with the technique wrinkle free distress. The purple paper is crepe paper that I've scrunched and glued on the paper with gel medium. The motif is coloured with stazon and stamped with versafine. I've brushed on gel medium and when dry painted it with lumiere. The highlights are also made with lumiere.

Stämpel: Underbara trästämpeln från Octoberstamps.

Stamp: This beautiful tree stamps comes from Octoberstamps.

Dekoration: Infärgad floss.

Decoration: Coloured floss.

4 kommentarer:

Fröken Paraïso sa...

Hej Inger,

Roligt att du är med i tävlingen! Coolt kort, och spännande att du använt gelmedium. Jag köpte min första tub i förrgår och nu blev jag verkligen inspirerad att testa.

Lycka till i tävlingen!
/Fröken P

Anonym sa...

Jösses Inger!
Har inte kikat in här på länge, men sitter bara och suckar.
Du är ju en konstnär!!

Varm kram till dig!

Anonym sa...

...och det var jag som kommenterade, men glömde skriva mitt namn:-)

Kram, Marléne

Pippin sa...

vilket fantastiskt vackert kort! Gillar jag verkligen.