onsdag 16 februari 2011

StampARTic - akrylfärg och silkespapper

Denna gång på StampARTic hade vi i ARTsyteamet som utmaning att skapa något med akrylfärg och silkespapper. Det är något jag använder ofta och som jag gillar. Att material som är så tillgängligt och enkelt kan bli så bra. Dessutom går det att variera hur mycket som helst.

This time at StampARTic the challenge for us in the ARTsy team were to create something with acrylic paint and tissue paper. That is something I do a lot and like.

Bakgrundspapper: Bakgrunden längst bak är samma som i föregående inlägg men denna gången har jag stämplat och embossat kanterna. Bakgrundspappret i mitten är papper som jag grundat med gel medium, lagt på silkespappret och målat med akrylfärg när det torkat, sedan har jag strösslat på EP och värmt. Väldigt snygg effekt. Motivet är stämplat på ett papper som jag målat med twinklings.

Background: The background at the back is the same as in the precious entry but this time I've stamped and embossed the borders. The middle paper is painted with gel medium, the tissue paper added and when dry painted with acrylic paint, EP and embossed. I like the effect. The motif is stamped on a paper that is painted with twinklings H2O.

Stämpel: Underbara orkidéstämpeln från OnyxXpressions. Den är så sensuell och vacker.

Stamp: The beautiful orchid stamp is from OnyxXpressions.

Dekorationer: UTEE i kanten längst upp till höger med minipärlor. Halvpärlor som jag färgat med alco ink, terracotta. Floss.

Decorations. I sprinkled UTEE in the top right and added micro beads. Half beads coloured with alco in and floss.

Inga kommentarer: