söndag 26 december 2010

A:s AB, uppslag 10 och 11

Jag började med att grunda sidorna med gesso. Sedan drog jag med distress - tattered rose över sidorna. Skrynklade ihop silkespapper och fäste på sidan med gel medium. Drog med distressdynor över sidan. Tryckte ut distress stickles och kletade ut det över sidan. Det stora svarta hålet är embossat i svartglitter. Jag har målat med vattenkritor runt den. Det andra motivet är också målat med vattenkritor runtom. Det är stämplat och embossat på silkespapper som jag fäst på sidan med gel medium.

Jag vet inte var den runda stämpeln kommer ifrån. Kikande figuren kommer ifrån hmmm...kommer inte på namnet nu!


Svampade på distress i bruna nyanser på sidan över Holtz mask. Motiven är stämplade på silkespapper och embossade, sedan utrivna och fästa med gel medium. Jag var inte nöjd med resultatet utan målade över med gesso och sedan med vattenkritor runtom för att få motivet att smälta in mer med sidan. Lite distress stickles längs kanterna. Från att ha varit helt missnöjd är detta uppslag en av de jag är mest nöjd med.

Sverigekartan kommer från Inkido. Kvinnofiguren kommer ifrån Katzelkraft.

2 kommentarer:

Stephi sa...

jag bara häpnar över denna bok! Guuud vad fint du har gjort, vilket jobb, vilken fantasi.Jag har själv börjat mer och mer att göra egna mönster...men är hästlängder från det vackra du skapar!

Inger sa...

Tack!
Det är bara att fortsätta! Jag har hållit på att kladda några år, man slutar aldrig lära sig vilket är så härligt med denna hobby!