måndag 2 april 2012

Sketch maniac

Utkast som låg på vänt sedan läääänge.

Senaste veckans skiss hos Sketch Maniac utmynnade i det här kortet. Det är till en insamling till en kvinna vars hus och gård brann ner, så fasansfullt. Det kändes så futtigt med tanke på hur mycket hon förlorat men jag anordnade en insamling så hon får åka till ett spa och kanske får någon stunds respit.

Massor av tekniker är använda!

Bakgrund: Alco inkat glossy med pesto och butterscotch.
DTP på glossy, kommer tyvärr inte ihåg med vilka färger för det blev bra!
Distressat papper samt svampat för mer färg.
Multikulör distress och glue resist.
Underlagspapper (NJUTsidan). När man har ett papper under som skydd för underlaget och skall svampa färg blir det pappret ofta riktigt läckert! Ta en titt på det innan du slänger det och se om det redan är en bra bakgrund eller om det behöver lite mer touch.

Stämplat: Motivet kommer ifrån Crafty Individuals. Jag har först stämplat och embossat med en vacker guldig mild färg som heter vintage men det blev för svagt i min smak så jag stämplade igen direkt på embossingen och det blev jättebra! Målade med klorin och sedan färglade jag motivet en smula.
Snurklan kommer ifrån Inkadinkado och är från fina dot flourishes.
Alfabetsstämplarna på insidan kommer ifrån härliga Ma Vinci's Reliquary.

Dekos: Vanliga pärlor som jag trätt på floss och genom öljetthål. Flourishen stämplad på OH-plast och utklippt. Jag har fäst halvpärlor där det var cirklar i stämpeln.

Övrigt: Texten på sida 3 och 4 är utskriven på datorn, det är tyvärr inte min egen handstil!
Jag har använt Notch and die att fästa presentkortet med på 2:a sidan. Martha Stewarts doily lace har jag använt på papper till sida 2 samt 4.

Även kuvertet fick lite kulör på sig! Skall det vara skall det vara ordentligt minsann! Jag hoppas verkligen att hon blir glad. Vi skall ut och käka och lämna presenten imorgon.

1 kommentar:

EvasCrap sa...

Wow!!! Vilket underbart kort! Har kikat runt lite i din blogg som jag hittade via StampARTic och jag är grymt imponerad:)! Ser fram emot att få se dina alster och kanske lite tekniktips(?) där oxå!
Tack för inspirationen!

Ha en bra söndag!
Eva