söndag 11 april 2010

Gingersnap creations - copper, ginger or rust

Både nya stämplar och ny bakgrund, det måste ju leda till ett kort! Gingersnap creations har en utmaning där det gäller att skapa i copper, ginger eller rost.

Yesterday I played around with embossing powder and vliseline and ended up with a wonderful background. Having that and some new stamps, of course I had to make a card!

Bakgrund: Bakgrundspapper se tidigare inlägg. Textpappret är från en gammal svensk bibel. Vellumpapper samt teflondistressat (brun/lila) papper på andra sidan där man kan skriva.

Background: I've written about this background earlier. The text is from an old Swedish bible.

Stämplar: Underbara Ma Vinci´s Reliquary. Stämpeln med kvinnan är mer än 20 cm lång! Texten som jag tror var på franska har jag stämplat omlott med på vellum med två färger av Brilliance och embossat. Klockan är stämplad i friendly plastic och jag tror den är från Gel-a-tin. Vingarna är från Tim Holtz, stämplat på krympplast och embossat samtidigt som jag har krympt den med värmepistolen.

Deko: Organzan är värmebahandlad för att få fram lite struktur. Lila pärlfloss, halvpärlor färgade med lila promarker.1 kommentar:

Gingersnap Stampers sa...

Fabulous card! Very inventive! Thanks for playing the Gingersnap Creations Color Challenge!