onsdag 7 april 2010

Flyttkort

Ett flyttkort.
Jag såg ett kort där peeled paint och worn lipstick var använda och jag tyckte det var så himla fint så jag var tvungen att prova den färgkombinationen själv. Här är resultatet. Å ena sidan är jag nöjd med det, å andra sidan är jag lite förundrad över att det blev lite tuttinuttigt. Nu skall jag bara komma ihåg att slänga det i brevlådan, det har legat klart här men jag har glömt det länge. Hopplösa cytohjärna. Men jag lägger fram det idag så jag kan se det imorgon och då hoppas jag att jag inte KAN glömma det! Och sedan hoppas jag att mottagaren inte hinner titta in här innan kortet kommer på posten! Min slöis.

I saw a card where someone had used peeled paint and worn lipstick and I really liked the combination so I had to make a card of my own.

Bakgrund: Teflonduttade distresser, peeled paint och worn lipstick, sida från en gammal siffer/tabellbok.

Background: Distressed non wrinkle technique with peeled paint and worn lipstick. Distressed book page.

Stämplar: Grind och fåglar från Crafty Individuals. Fågel från Tim Holtz stämplad på krympplast.

Stamps: Gate and birds from Crafty Individuals. Bird from Tim Holtz stamped onto shrink plastic.

Dekos: Text utstansad i läder, blomman gjord från sidor från gammal bibel, nyckel gjord i papperslera i silikonform, målad med Lumiere, duttad med pearl ex och doppad i UTEE. Organzaband, gammal knapp, blommor. Boulliontråd och halvpärlor för den sista touchen.

Decoration: I've punched the letters in leather. The flower is made from old book pages. The key is paperclay casted in a silicon mould, painted with lumiere and pearl ex and covered in UTEE.
2 kommentarer:

Pippin sa...

Underbara kort du gör! Gillar verkligen din stil.

Inger sa...

Tack snälla! Vad glad jag blir!