torsdag 28 augusti 2008

Altered book

Jag har fått en ny mani!
Just nu lägger jag den mesta energin och tiden på att söka om altered books samt fiffla med min egen. Att det kan vara såå roligt! När jag läste om det första gången för länge sedan blev jag ganska förvirrad. Jag kunde inte fatta varför man skulle göra något sådant eller vad man skulle ha det till. Nu vet jag...allt och inget!

Jag hade skaffat några gamla böcker till detta ändamål. Snabbt innan jag hann börja tänka började jag klafsa och kladda i en av dem. Jag började inte ens på första sidan utan slog bara upp en sida. Ibland är jag själv min egen värsta fiende, börjar jag tänka för mycket kan jag bli lite förlamad. När prestationsångesten slår till ägnar jag mer tid åt att fundera kring hur jag borde/skall/kan göra för att den senaste skapelsen skall bli det finaste jag gjort än att faktiskt pyssla. Men nu försökte jag slänga detta åt sidan. Blir jag inte nöjd kan jag ju måla om det, göra om det eller helt sonika riva ut sidan/sidorna!

Detta är mest en lek och provbok. Kommer jag på en grej testar jag innan jag hinner tänka för mycket. Jag hade inget tema när jag började men jag tror att boken har bestämt tema helt av sig själv. Tredje uppslaget har jag gjort, skall bara slutföra och skriva lite text. Än så länge har jag jag gjort en om dagen, visserligen bara under några dagar men jag skall försöka hålla det eller åtminstone göra något i den varje dag!

Bilder kommer!

1 kommentar:

Julle sa...

Hejsan!
Såg att du redan fått denna award, men jag tycker din blogg är så inspirerande och bra att jag vill ge dig den igen! :D Kolla in min blogg för att se den.