måndag 16 juni 2008

Create pusselbit

Jag undrar vad det är med pusselbitar som fascinerar mig. Jag undrar också om det berättar något speciellt om mig som person! :-)

Ett gäng stora pusselbitar landade på hallmattan. Jag trodde jag hade beställt två stycken men det visade sig att det var 5 stycken i varje förpackning så nu kan jag dekorera! :-)

Först tänkte jag att det skulle bli ett kort av det men biten ville annorlunda, till slut såg det ut såhär.

Jag har grundat med strukturfärg som egentligen är till akrylmålning. Ovanpå det har jag målat med brun akrylfärg. Längst upp till vänster är det distressat papper som jag stämplat på.

Längst nere till vänster har jag blandat i en ny underbar teknik jag läst om som involverar syntetmaterial och värmepistol. Det syns inte så bra på bilden men det är väv i syntet som jag har fäst på pusselbiten och sedan gått över med värmepistolen för lite annorlunda effekt.

Blomman är gjord av det som blir över när man vässar en penna, har fäst med sepia accent för att det skall fästa bättre och för att det passade så fantastiskt bra i färgen. I mitten satte jag i några pistiller från Panduro.

Punchinella i två färger längst upp till höger och sedan dekorerat vidare med alco inkat hjärta och Angelina fibrer.

I mitten har jag vingar som jag slipat med sandpapper och målat. Handen är en stämpel från Stamp Francisco. Bokstäverna är CB:s Hippie Chick som jag stansat ut i chipboard, målat och sedan duddat på prickar med liquid pearl.

Fjärilen är stämplat två gånger på OH-plast för 3-D effekt.

Grungeboardkronan är målad med en öljett i för pärlorna.


1 kommentar:

Wildärtan a.k.a. paltn sa...

Snyggt!
Var har du köpt pusselbitarna??