tisdag 26 februari 2008

Lite fler kort

Vaselinteknik - förklarad i Gunvors blogg. Hade jag kunnat länka sådär lätt hade detta varit ett ypperligt tillfälle!
Kletat ut akrylfärg med plastkort, stämplat med stazon. Kletat på vaselin, kletat på annan färg med akrylfärg. När det torkat torkade jag av det från det vaselintäckta området.


Det vita pappret är både skimrande och glittrigt. Klenade ut silverakrylfärg med plastkort. När det torkat hällde jag på en massa lim. Hällde på massa skimmer och lite glitter och stöpplade/blandade allt. Värmde med värmepickadoll så att det reste sig lite. Det är alltså både skimrande och med struktur på vilket tyvärr inte kommer fram alls i scanningen!

Stämplat på silkespapper som jag sedan knycklat ihop och fäst med det viktigaste i min pysselhörna - nämligen Biltemas dubbelhäftande tejp!


En underbar stämpel som jag fått av Elin, jag måste komma ihåg att fråga var den kommer ifrån. Jag såg den någonstans men jag hann inte lägga märket på minnet innan jag hade glömt bort det igen! Stämplat på (oanvända) glasspinnar.


Ett sotat kort. Tekniken finns att läsa på Splitcoaststampers.
Glossy papper är grundat med distress ink. Pappret är sedan sotat genom att hålla det över låga. Först försökte jag hålla det över ett ljus men det funkade inte så bra så jag höll en tändare under istället. Stämplat med två olika lövstämplar. Behöver inte färga in stämpeln utan i detta fallet tar den istället bort färgen/soten. Hade inget vanligt fixativ utan fixerade med hårspray vilket funkade lika bra. Den gula fotomatten och pappret som kram är utstansat i är gjord med marmoreringsteknik. Kommer inte fram så bra här dock.


Hade tyg med tygapplikation som jag tyckte var så söt men inte använt till något. Tänkte att antingen gör jag något med det eller så slänger jag det. Jag gjorde något istället. Klippte ut applikationen och brände lite runt kanterna, lite för mycket vid blomman dock *s* Fäste tacky tape, embossade med hologram sparkle. Hej och de små stjärnorna är papper gjort på samma sätt som det vita skimrande ovan. Kommer tyvärr inte fram så bra med det är ett fantastiskt skimmer i det. Skulle nog chalkat kanterna eller något för jag tycker ändå det ser tomt och kalt ut även om det var så jag ville ha det.

1 kommentar:

Miriam sa...

hei!
Det ispinne kortet var råtøfft,må teste det.Har faktisk sånt liggende.
Mye annet fint her inne.

Hilsen miriam