tisdag 26 februari 2008

En bunte tackkort och ett grattiskort

Ett grattiskort till bonussonens flickvän. Han valde motiv och färg. Egentligen inte alls min stil så jag vet inte vad jag skall tycka om det men han var nöjd i alla fall!

Ett för mig nytt sätt att vika kort på - trifold card. Kortet blir 10x10 cm om man utgår ifrån bazzill. Fonten är stiletto.
Tyvärr ser jag att färgerna på alla kort återgetts lite bleka och skuggningarna syns väldigt dåligt. Rosor på kind är också borta samt att de blivit lite gulaktiga i hyn :-(

Detta kort tyckte jag var det svåraste av tackkorten men jag blev ändå nöjd med det. Egentligen var det inte själva kortet som var svårt men jag har valt alla färger utifrån mottagarna och ville verkligen att det skulle passa. Fonten är blossom, utstansat i vellum.

Inget får förfaras. Här har jag ju använt blomman som stansades ut :-)
Jag har satt en akrylblomma i handen på hänglaflickan. Min scanner gillar inte 3-d dekorationer och gör det suddigt. Hade nog varit bättre att fota men det är ju så mycket enklare att scanna! Fonten är Diesel.
En av mina favorithänglar. Jag har använt blom REV dien även här men använt mig av negativet, alltså det som blir "över". Fonten är Eliza.


Här har jag provat en ny kortvikning. Gillade det så det kommer jag säkert att använda igen.

Som sagt, väldigt bleka färger. Skuggningarna syns knappt och färgen på hjärtanen har försvunnit helt, jag har inte glömt att färglägga dem ;-)
Stora blomman är REV men kommer inte ihåg vad dien heter, fonten är Eliza.

Nätet är vanlig spackelväv som jag har färgat med lila akrylfärg. De vita blommorna är slaktade ljusmanschetter. Färglagt med Promarker pennor. Fonten är Maddie Anne.

Denna stämpel var bara så perfekt att använda till ett tackkort till en väldigt duktig kock. Fonten är studio.

1 kommentar:

Elina sa...

Jag gillar Louisekortet.